Noah (5) skrev sang til kjæresten - nå tar låten iTunes med storm

Da kjæresten hans begynte på skolen og han selv måtte vente et år i barnehagen, bestemte fem år gamle Noah seg for gjøre noe ekstra spesielt for sin Josefine.

Se video av Noah (5) i morgensendinga, NRK Hordaland 14.01.15.

Enkelte gjør litt mer ut av kjærligheten enn andre. Fem år gamle Noah Christensen Leirstein er en av dem. Han har nemlig laget en sang til kjæresten Josefine Skjold Hansen, skriver Bergensavisen.

– Frisørdamen sin idé

I høst da den seks år gamle Josefine måtte begynne på skolen, måtte Noah bli igjen i barnehagen.

– Hun begynte på skolen, mens jeg måtte vente et helt år. Jeg har et halvt år igjen, sier han.

I dag var Noah på plass i NRK Hordalands morgensending for å forklare hvordan sangen ble til.

– Det var egentlig frisørdamen som kom på ideen. Vi snakket litt om kjæresten min og så snakket vi litt om musikk og sånt. Også sa hun at "skal du ikke lage en sang til kjæresten din da?". Så da lagde vi en sang til kjæresten min, forklarer han.

Gode streamingtall

Med god hjelp av pappa Stian Leirstein laget den fem år gamle gutten sangen "Josefine", og spilte den inn i studio med søsteren Saras venninner som kor. Kjærlighetserklæringen ble lagt ut på blant annet iTunes, og allerede etter et døgn ser det lovende ut for "Josefine".

– Den ble lagt ut 12 januar, og bare på et døgn lå sangen på 44 plass på iTunes, foran veldig mange etablerte både norske og utenlandske artister, sier pappa Stian stolt.

Noah hadde i utgangspunktet tenkt å bli politi når han blir stor, men har etter suksessen endret fremtidsplaner.

– Nå har jeg bestemt meg for å bli rockestjerne, sier femåringen.

Noah fortalte til Bergensavisen i går at han og Josefine skal gifte seg når de blir voksen. Noah fremførte sangen i Josefines bursdag, og hun fortalte at det var den fineste presangen hun hadde fått.

– Hun sa tusen takk og så sa hun at det var kjempefint.