Moyes imponert over Brann

- De skremte oss, innrømmer Everton-manager David Moyes, som skjelte ut sine egne spillere i pausen.

Brann - Everton

TAR BRANN PÅ ALVOR: Everton-manager David Moyes ga sine spillere en kraftig skyllebøtte i pausen, og sier avansementet i UEFA-cupen fortsatt ikke er sikret.

Foto: SCANPIX NORWAY / REUTERS

Like før hadde Brann vært kun en dommeravgjørelse fra å ta ledelsen, da Jan Gunnar Sollis corner gikk rett i mål etter at Eirik Bakke gikk i clinch med Everton-keeper Tim Howard.

Ifølge britiske Daily Mail fikk de blåkledde klar beskjed av manageren om å ta seg kraftig sammen, og at målstengene var plassert på banen av en grunn.

- Brann en stadig trussel

- Spillerne virket å vente på anledningen til å score det perfekte mål, og spilte ikke ballen raskt nok mellom oss, sa Moyes etter kampen.

Han gledet seg over resultatet, som han innrømmer blåtrøyene måtte kjempe hardt for.

- Brann var sterke, og sammen med fansen deres gjorde de det til en stor kveld med en fantastisk atmosfære. De var en stadig trussel mot oss, og det var øyeblikk hvor de skremte oss, sa Everton-manageren.

- Jobben er ikke gjort

Moyes tar heller ikke seier i returmøtet for gitt, og bedyrer at han sender sitt absolutt beste mannskap på banen på Goodison Park når Brann kommer, for å sikre at det blir de blå som skal møte Rosenborg eller Fiorentina i åttendedelsfinalen.

Eirik Bakke: - Slik skal vi slå Everton borte

- Vi måtte forsvare oss godt i Bergen, og jeg kommer ikke til å snakke om ferden videre før jobben er gjort. Vi kommer til å gi de norske seriemestrene den respekten de har krav på i returoppgjøret, sier Moyes.