Måtte stoppe ruset sjåfør med pepperspray

Her blir den rabiate sjåføren lagt i jern av politiet. Vil bli anmeldt for trusler og vold mot offentlig tjenestemann.

Created by InfoDispatcher

HER PÅGRIPES HAN: Sjåføren lyktes ikke med rømningsforsøket. Flere patruljer kom til stedet og fikk kontroll på den rabiate sjåføren i grønn hettegenser, som her blir lagt over autovernet på høyre side av veien. Foto: Eivind A. Pettersen

Etter en kort biljakt ble den ruspåvirkede sjåføren innhentet av politiet ved Krambua i Bergen. Mannen skal være i slutten av 20-årene.

Da mannen i hettegenseren forsøkte å stikke av måtte politiet bruke pepperspray.

Lagt i håndjern

Sjåføren lyktes ikke med rømningsforsøket. Flere patruljer kom til stedet og fikk kontroll på den rabiate sjåføren.

– Vi fikk tips om at mannen hadde vært på en adresse i Sandviken og at det var mistanke om ruset kjøring. Det kom til basketak under pågripelsen og vi måtte bruke pepperspray, opplyser operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt.

Arrestasjonen skjedde på avkjøringsrampen til Krambua Senter på E39 Fjøsangervegen.

Laster kart, vennligst vent...

Da NRK kom på stedet sto en av politimennene og skylte sine hovne øyne med vann. Han fikk trolig pepperspray i øyet under basketaket.

– Mannen slo fra seg. Han vil bli anmeldt for trusler og vold mot offentlig tjenestemann, sier Kolltveit.

Lite samarbeidsvillig

Russejenter

VITNER TIL PÅGRIPELSEN: Rødrussene Tuva Værøyvik, Synne Furnes og Viktoria Svane var på vei til russefest da de opplevde dramaet på motorveien.

Foto: Eivind A. Pettersen / NRK

En gruppe russejenter i en russebil ble vitner til dramaet. De går på Langhaugen og Nordahl Grieg videregående skoleer og var på vei til Bergenstreffet.

– Vi så at politiet kjørte fort forbi oss. De og løp ut av bilen og bort til mannen. Det var litt sjokkerende, og vi skjønte nesten ikke hva som skjedde, sier Tuva Værøyvik, Synne Furnes og Viktoria Svane til NRK.

Det oppsto en del kø på stedet, men klokken 21.40 løste politiet raskt opp trafikksituasjonen.

Kranbil fra Viking har nå hentet kjøretøyet til den pågrepne mannen, som ifølge politiet skal være svært lite samarbeidsvillig.

Fyllekjører Krambua

HER PÅGRIPES HAN: Sjåføren lyktes ikke med rømningsforsøket. Flere patruljer kom til stedet og fikk kontroll på den rabiate sjåføren i grønn hettegenser, som her blir lagt over autovernet på høyre side av veien.

Foto: Eivind A. Pettersen / NRK

LES OGSÅ: – Skuffende at bilister ikke følger med i media