Måtte evaulere Skarsfjord under fullt navn

Brann-spillere skal holdt tilbake kritikk mot trener Rune Skarsfjord under sesongevalueringen av frykt for å bli frosset ut.

Rune Skarsfjord

UNDER PRESS: Brann-trener Rune Skarsfjord opplever stort press for tiden etter svært svake resultater.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Det er TV 2 som har fått bekreftet fra flere kilder at spillernes sesongevaluering, som ble gjennomført i september og oktober, ikke ble gjennomført anonymt.

De samme kildene hevder det forklarer hvorfor evalueringen ikke inneholder noe særlig kritikk av trener Rune Skarsfjord, til tross for at klubben ikke har gjort noen tabellmessige fremskritt siden i fjor og i tillegg har gjennomført den svakeste høstsesongen på flere tiår.

LES MER: Brann-fansen krevde trenerens hode på et fat | Mener han er rett mann for jobben | ble utsatt

Erik Mjelde

MÅTTE SKIFTE KLUBB: Erik Mjelde kritiserte Rune Skarsfjords taktiske disposisjoner etter cuptapet for Hødd i fjor.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Fikk sterk kritikk i fjor

Daglig leder Roald Bruun-Hanssen sier at han ikke kjenner til opplysningene, mens kaptein Markus Jonsson gir uttrykk at anonymitet kunne gitt klubben flere og bedre svar på evalueringen.

I fjor endte sesongevalueringen med sterk kritikk av trener Rune Skarsfjord. En av trenerens sterkeste kritikere, tidligere kaptein Erik Mjelde, ble satt på benken og måtte skifte klubb .

LES OGSÅ: Skarsfjord: – Ikke rart folk reagerer

Kapteinen bekrefter tause spillere

En rekke Brann-spillere skal være redd for å dele skjebne med Mjelde dersom de åpent kritiserer treneren. Flere medier har meldt at spillergruppen er splittet i synet på Skarsfjord.

– Når vi har diskusjoner, er det alltid et par spillere som snakker og resten sitter stille. Det er veldig vanskelig å vite hva disse spillerne tenker, sier kaptein Markus Jonsson til TV 2.

Mandag skulle Brann-spillerne leke telefonselgere og få skeptiske supportere til å fornye sesongkortet sitt. Stuntet ble utsatt etter at laget gikk på nok et pinlig bortetap søndag .