Mann alvorlig skadet etter slagsmål

En mann i begynnelsen av 20-årene er alvorlig skadet etter et slagsmål på Laksevåg søndag. Politiet har pågrepet en mann i midten av 20-årene.

Kringsjåveien Laksevåg

SLAGSMÅL: Det var her i Kringsjåveien på Laksevåg at en mann blei funnet bevisstløs etter et slagsmål søndag.

Foto: Stian Sørum Røkenes / NRK

Den skadde mannen i begynnelsen av 20-årene har blitt slått gjentatte ganger i hode og ansikt, og ble sendt til akuttmottaket på Haukeland sykehus med alvorlig skader.

Politiet fikk melding om at en mann lå bevisstløs på bakken, og en andre person forsøkte å dra ham inn i en oppgang i Kringsjåveien på Laksevåg, klokken 11.59 søndag.

Da politiet kom til stedet kort tid etter, fant de den fornærmede med kraftige skader. En mann i midten av 20-årene er mistenkt for volden, og satt i varetekt.

– Det har oppstått en konfrontasjon og det har blitt utøvd vold. Vi har ingen opplysninger om noe mer angående foranledningen, sier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt.

Etterforskes

Mannen som er pågrepet er kjent for politiet fra før. Det er uklart om de to har en relasjon til hverandre.

Saken er nå over hos etterforskerne.

– Vi har tatt en del vitneavhør på stedet, og sikret det som sikres skal. Det gjenstår i hvert fall avhør av fornærmede og siktede, sier jourhavende jurist Laila Skeide.

Klokken 17.30 opplyser Skeide at siktede fremdeles ikke er avhørt, og at det er uvisst om dette blir gjort i løpet av søndag kveld.

Politiet har ikke opplysninger om at noe våpen eller andre gjenstander i forbindelse med volden.