Mann (51) slått bevisstløs i Bergen

En mann er innlagt på Haukeland universitetssjukehus med bruddskader i ansiktet etter at han ble slått ned av en ungdomsgjeng.

Laster kart, vennligst vent...

SLÅTT NED: En 51 år gammel mann fikk bruddskader i ansiktet da han ble slått ned på Bryggen.

En politipatrulje fant mannen på Bryggen i Bergen sentrum klokken halv to natt til fredag.

– Mannen har vært i klammeri med en ungdomsgjeng på rundt ti personer. Vi kjenner ikke detaljene rundt hvorfor de har begynt å krangle, men mannen har blitt slått ned og er innlagt på Haukeland, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt.

51-åringen har bruddskader i ansiktet. Han mistet bevisstheten som følge av slagene.

– Vi har lite å gå på. Fornærmede husker lite og har ikke klart å gi noen god beskrivelse av personene. Et vitne har forklart at det var en uoverensstemmelse mellom mannen og ungdomsgjengen, sier Dahl-Michelsen.

Politiet opplyste først at mannen ble slått ned i Veiten, men har senere korrigert dette.

Ønsker tips

Politiet har i natt søkt etter ungdommene, som de tror er menn i 18-20-årene, og ønsker tips i saken.

– Det har blitt leitet etter ungdommene i natt, men vi har ikke pågrepet noen i denne saken. Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe, sier Dahl-Michelsen.

Urolig natt

Operasjonslederen forteller at det har vært en urolig natt i Bergen sentrum.

– Vi har hatt flere ordensforstyrrelser i natt. Det var mange ungdommer i sentrum i forbindelse med et russearrangement. Men utover mannen som ble slått ned har det ikke vært noe veldig alvorlig, sier Dahl-Michelsen.