Mann (35) til sykehus etter brutalt overfall

Tre unge menn skal ha sparket 35-åringen flere ganger i hodet mens han lå nede.

Sletten senter

MANN OVERFALT: En 35 år gammel mann skal ha blitt slått ned og sparket flere ganger i hoderegionen utenfor Sletten senter natt til søndag.

Foto: Simen Sundfjord Otterlei / NRK

Politiet rykket ved 04.15-tiden ut til Sletten senter i Bergen, etter meldinger om en alvorlig voldsepisode.

En 35 år gammel mann ble slått ned, og frastjålet sigaretter og mobiltelefon av tre unge menn, som løp fra stedet, ifølge politiet.

De tre unge mennene skal ha spurt mannen om han hadde røyk. Da han svarte nei, skal de ha slått ham ned, og begynt å sparke ham i hoderegionen.

– Da politiet kom frem til åstedet, var mannen blitt bandasjert av forbipasserende. De kunne melde om at tre unge menn av utenlandsk opprinnelse hadde løpt fra stedet, sier operasjonsleder Eivind Hellesund til Bergens Tidende.

Henter inn overvåkningsbilder

35-åringen er nå til sjekk på Haukeland universitetssykeshus. Politiet har ikke pågrepet noen i saken.

– Vi har fått vitnebeskrivelser av gjerningsmennene, men har ennå ikke fått avhørt fornærmede. Vi vil også hente inn bilder fra videoovervåkning i området, sier operasjonsleder Jan Steimler til NRK.

Politiet melder ellers om en rolig natt til søndag. En mann ble satt i fyllearresten i Odda etter ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann.

En annen mann led samme skjebne for ordensforstyrrelse i Bergen sentrum. Vedkommende ble for øvrig plassert i fyllearresten av samme årsak natt til lørdag, opplyser politiet.