Hopp til innhold

Knust Mjelde gleder seg ikke over sølv

Maren Mjelde skjøt Avaldsnes i ledelse på frispark, men cupfinalen endte med bitter skuffelse da LSK Kvinner halte i land en 3-2-seier.

Maren mjelde scorer det første målet i kvinnenes cupfinale.

SE MÅLET: Maren Mjelde gjør 1–0 mot LSK Kvinner

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi var veldig nær, og derfor føles det ekstra bittert. Om vi ikke hadde vært i nærheten, ville det på mange måter vært greit, men nå var det opp til oss selv å vinne, og vi greide det ikke. Det føles tungt, sa hun til NTB etter kampen.

Lillestrøm kompleks

Siden Avaldsnes ble elitelag har laget tapt alle åtte kamper mot LSK Kvinner i serie (seks) og cup (to), men i år ble det tre ettmålstap.

– Dette var tredje gang i år vi tapte knepent mot dem, og jeg klarer ikke å kose meg over sølvet. Det kommer jeg ikke til å gjøre senere heller, sa Mjelde.

Frisparket var ikke av hennes flotteste. Trolig burde keeper har reddet.

– Jeg tenkte bare å få den på mål. Keeper ser skuddet veldig sent når jeg skyter i det hjørnet, sa Mjelde om målet som ga 1-0-ledelse ved pause.

Svært skuffet


Hun er svært skuffet over de to tidlige baklengsmålene som vendte kampen i annen omgang.

– Vi visste at de ville komme, og vi burde vært mer kyniske da. Det var unødvendig å slippe dem til. Vi klarte å utligne igjen og hadde to gigasjanser på 2-2, men det var egentlig i begynnelsen av annen omgang det røk. Vi gjorde enkle feil da, sa
hun.

– Vi klarte ikke å sette våre sjanser, men LSK utnyttet sine. Det er kanskje det som har kjennetegnet dem i år, at kampene vipper i deres favør. All ære til dem for det. Det er en styrke de har.

Landslagskapteinen svarte modig på alle spørsmål i intervjusonen, men gjorde ikke noe forsøk på å skjule hvor skuffet hun var.

– Jeg er både forbannet og lei inni meg, sa Mjelde.