Knivstukket av menn på motorsykkel

En mann ble overfalt og rispet i magen med kniv av to menn på motorsykkel. Politiet i Bergen leter nå etter gjerningsmennene.

Laster kart, vennligst vent...

OVERFALT: Mannen i 30-årene ble overfalt i Løbergsveien da han var på vei til jobb. Gjerningsmennene stakk av på motorsykkel nedover Mindeveien.

Det var like før klokken 06.00 lørdag morgen at en mann som kom gående i Løbergsveien ble stanset, truet og stukket i magen med kniv.

Ble holdt fast og rispet

– Mannen er utenlandsk, men ved hjelp av tolk har han klart å fortelle hva som skjedde, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Morten Rebnord.

– Mannen kom gående. En av mennene på motorsykkelen stilte seg opp foran ham, og den andre bak ham og holdt han fast. De spurte om han hadde en lighter, noe han sa han ikke hadde. Deretter tok de frem en kniv og rispet han i magen.

Mannen er lettere skadet. Han ble fraktet i ambulanse til Bergen legevakt, og har fått sydd noen sting i magen. Han er i midten av 30-årene, og var på vei til jobb da han ble overfalt.

Jakter på to gjerningsmenn

Politiet hadde en patrulje i nærheten. De var på plass etter to-tre minutter. Mannen som ble overfalt har forklart at han klarte å rive seg løs og løpe vekk.

Motorsykkelen kjørte deretter bortover Løbergsveien og forsvant nedover Mindeveien.

Nå letes det etter to menn.

  1. Den ene mannen hadde en svart hjelm.
  2. Også den andre hadde svart hjelm. Han hadde dessuten en finlandshette under hjelmen, brun bukse, svart jakke og marsjstøvler.

Mannen som ble overfalt er nå ferdigbehandlet på legevakten og skal avhøres ytterligere på politihuset i Bergen.