Hopp til innhold

Ojo takket nei til ny Brann-kontrakt

Vil ikke snakke om å forlenge med rødtrøyene, men Brann har ikke gitt opp håpet.

Kim Ojo og Zsolt Korcsmár mot FKH

KAN FORSVINNE: Kim Ojo vil foreløpig ikke diskutere ny kontrakt. Her med Zsolt Korcsmár mot FKH i Vestlandshallen i vinter.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Spissen har to år igjen av kontrakten med klubben, men Brann er allerede på frierferd for å få nigerianeren til å bli enda lenger i Bergen. Men Kim Ojo har takket nei til Branns kontraktstilbud. Den populære spissen bekrefter dette selv overfor TV2.no og sier årsaken «er personlig».

Walstad: – Har ikke takket nei

Brann velger å si at partene har bestemt seg for å la temaet kontraktsforlengelse ligge inntil det blir en pause i det tette kampprogrammet.

Rodolph Austin

KAN BLI BENKET: Rodolph Austin er ønsket i Brann, men hardhausen vil ikke skrive ny kontrakt.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK


– Status med Ojo er at vi har hatt en forsiktig begynnende samtale med ham. Han har definitivt ikke takket nei. Både jeg og han er enige om at det ikke er lurt å drive med dette når kampene kommer så tett, sier Branns sportsadministrator Rolf Magne Walstad til BA.no.

Kan bli forsøkt solgt

Dersom Ojo signaliserer at han vil vekk fra Brann, vil klubben trolig forsøke å få ham solgt før kontraktsperioden går mot slutten, for å unngå å sitte igjen med svarteper, slik Brann har gjort etter at spillere som Martin Andresen, Jan Gunnar Solli og Tore André Flo har forlatt klubben gratis.

Brann kjemper også for å beholde hardhausen fra Jamaica, Rodolph Austin. Hans kontrakt går ut etter inneværende sesong og har foreløpig takket nei til nye kontraktsforslag fra Brann. Overfor TV2.no vil Brann-trener Rune Skarsfjord ikke avvise at Austin derfor kan bli satt på benken i løpet av sesongen.