Kalddusj for Brann på Ullevaal

På overtid sendte Vålerenga Brann ned fra sølvplassen på tabellen. Resultat: 3-2 på Ullevaal.

Vålerenga-Brann

2-2: Tidligere VIF-spiller Sivert Heltne Nilsen utlignet for Brann i kampens 55. minutt.

– Vi følte at vi hadde ett poeng og var nære alle tre poengene. Da ble det tungt. Men det var en fantastisk kamp med nerver og blod og kjempesjanser, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til TV2 etter kampen. .

Det begynte så bra med scoring av Kristoffer Barmen i kampens 13. minutt.

Overtaket varte i en halvtime. Da kom VIF med et angrep der flere spillere bidro til at Ghayas Zahid kunne utligne. Og på overtid i første omgang fikk Vålerenga overtaket. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 etter en scoring signert Simen Kristiansen Juklerød.

Nilsen utlignet

Etter pause ble målscorer Kristoffer Barmen byttet ut med Fredrik Haugen.

Og etter en times spill, våknet Brann-supporterne igjen: Tidligere VIF-spiller Sivert Heltne Nilsen scoret for Brann fra fem meters hold etter dårlig klarering.

Superinnbytter Azar Karadas kom inn for Jakob Orlov, uten at det fikk noen innvirkning på sluttresultatet. For på overtid scoret Ghayas Zahid sitt andre mål denne kvelden, og sørget for at hjemmelaget fikk alle tre poengene.

Tredje gule kort til Vega

Det var 87. gang de to erkerivalene møtes, og før dagens kamp hadde begge lagene vunnet 33 kamper hver. Og i starten så lyst ut for en 34. seier for Brann. Etter bare 13 minutter på bortebanen Ullevaal, måkte Kristoffer Barmen ballen i mål etter et oppspill fra Jakob Orlov.

Deyver Vega fikk sitt tredje gule kort etter å ha felt en Vålerenga-spiller. Det betyr at han må stå over mot Rosenborg neste helg. Også Bismar Acosta fikk gult kort i kampen.