John Arve (54) ble sist sett i påsken – nå ber politiet om hjelp til å finne ham

Et vitne har forklart at han observerte savnede John Arve Breivik (54) utenfor en pub natt til påskeaften. Nå vil politiet ha kontakt med alle som var på eller utenfor puben.

John Arve Breivik og båt

SAVNET: Politiet er interessert i å snakke med personer som befant seg på en pub i Masfjordnes, der John Arve Breivik skal ha blitt observert natt til påskeaften. Politiet ønsker også opplysninger om en hvit, 21 fots båt av merket Fjord 650SE, og eventuelle observasjoner av båten mellom Bergen og Masfjorden.

Foto: Politiet

Politiet etterforsker fremdeles forsvinningen til John Arve Breivik fra mars i år, og melder nå at de fortsatt ønsker kontakt med alle som kan ha opplysninger i saken.

Familien meldte 54-åringen savnet 26. juni, etter at han sist ble sett i Bergen sentrum i midten av mars.

John Arve Breivik
Foto: Politiet

Breivik er 54 år gammel, 196 cm høy og har kraftig kroppsbygning. Han har Åsane, Bergen sentrum og Masfjorden som kjente oppholdssteder.

Fikk tips om observasjon ved pub

20. juli gikk politiet, i samråd med familien, ut med en pressemelding der de ba om tips i saken.

– Vi har så langt ingen konkrete mistanker, men vi etterforsker bredt, sa politiadvokat May-Britt Erstad til NRK.

LES MER: Politiet etterlyser John Arve (54)

Etter den offentlige etterlysningen har en person tatt kontakt med politiet, og forklart at Breivik ble observert ved puben på Masfjordnes natt til påskeaften.

Nå ønsker politiet kontakt med alle som var på eller utenfor puben på Masfjordnes 4. april mellom midnatt og klokken 03.

Ber om tips om båt

Politiet ønsker også opplysninger om en hvit, 21 fots båt av merket Fjord 650SE, og eventuelle observasjoner av båten mellom Bergen og Masfjorden.

Båten
Foto: Politiet