Ingen alvorlig skade for Piotr

En legeundersøkelse viser at Piotr Leciejewski ikke har pådratt seg noen alvorlig skade. Det er likevel for tidlig å slå fast at han blir klar til den viktige kampen mot Mjøndalen på søndag.

Piotr Leciejewski

INGEN ALVORLIG SKADE: Det er likevel fortsatt usikkert om Piotr Leciejewski blir klart til Branns viktige kamp mot Mjøndalen søndag kveld.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Det var under trening på Nymark i går Brann-keeperen gikk ned for telling med akutte smerter i korsryggen. Lege Arne Instebø var til stede under treningen og sa dette like etterpå:

– Piotr fikk akutte ryggsmerter etter å ha slengt seg under trening. Vi må gjøre flere undersøkelser før vi kan gi noen konkret diagnose eller prognose.

LES OGSÅ: Kvaliken i fare for Leciejewski

Får behandling frem mot søndag

Nå er Leciejewski sin rygg undersøkt nærmere. Det er ikke påvist noen alvorlig skade, men det er altså likevel uklart om han rekker Mjøndalen-kampen på Brann Stadion søndag kveld.

– Piotr får behandling i dagene fremover. Først nærmere helgen vet vi hvor aktuelt det er med kamp, sier manuellterapeut Vegard Vågene til brann.no.

Forsvarsproblem i skjebnekamper

De to kampene mot Mjøndalen den neste uken avgjør om Brann fortsatt skal spille i eliteserien neste sesong. Etter oppgjøret på Brann Stadion søndag kveld er det klart for returoppgjør på Mjøndalen stadion onsdag i neste uke.

Fra før er det klart at Branns midtstopper, Jonas Grønner, må stå over dobbeltoppgjøret på grunn av skade. Også stopperkollegaene Markus Jonsson og Azar Karadas er usikre. Fra før er Vadim Demidov langtidsskadet.

Derfor kommer skaden til keeper Piotr Leciejewski svært ubeleilig. Flere skader er ikke det Brann trenger nå.

Alternativene til den rutinerte førstekeeperen er reservekeeper Øystein Øvretveit og tredjekeeper Ådne Nissestad. Øvretveit (20) har spilt to kamper i år, mot Sogndal og Viking, mens 19 år gamle Nissestad har stått i én kamp, 16. mai mot Bodø/Glimt. Alle de tre kampene endte med tap.

LES OGSÅ: Har ett bein i hver klubb

Øystein Øvretveit

AKTUELL SOM ERSTATTER: Branns reservekeeper, Øystein Øvretveit, har spilt to seriekamper denne sesongen.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix