Hvem skal vokte Brann-målet?

Johan Thorbjørnsen er skadet, Håkon Opdal ber om å få være reserve. Dermed tyder mye på at klubbens skadeforfulgte tredjekeeper står i mål mot Viking.

Håkon Opdal

VIL IKKE SPILLE: 2008 har vært en marerittsesong for Håkon Opdal, som nå ber om å få være reserve for å restituere seg til neste sesong.

Foto: Hansen, Alf Ove / SCANPIX

Kenneth Udjus

SKADEFORFULGT: Kenneth Udjus er den av keeperne som er nærmest diagnosen 'frisk' av Brann-keeperne.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Situasjonen er med andre ord kritisk for Branns keepere. Landslagskeeper Håkon Opdal meldte forfall til kampen mot Island og har vært sykemeldt siden forrige helg. I går trente han alternativt.

Ingen keepere på trening

Dermed var det ingen keepere på Brann-treningen på Nymark mandag, skriver Bergensavisen. Andrekeeper Johan Thorbjørnsen har strekk i et leddbånd i kneet, og er ikke tilbake i trening ennå.

Branns reservekeeper Johan Thorbjørnsen trenger noen spilleminutter til for å ta gullet hem.

SKADD: Johan Thorbjørnsen slet med hjerteproblemer og håndleddskade før returen fra Sandefjord. Nå er han ute med strekk i et leddbånd.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Siste alternativ er tredjekeeper Kenneth Udjus, som har vært plaget med en nakkeskade nesten hele sesongen. Den er nå på retur, men en kraftig lårhøne sendte ham av banen i Brann 2s kamp lørdag.

- Trygg på Kenneth

Likevel tyder mye på at han er det mest aktuelle alternativet mot Viking søndag.

- Jeg har sett Kenneth for andrelaget i det siste, og han virker trygg og god. Så jeg vil ikke stusse med å bruke ham, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til avisen.