– Jeg kan forsikre fansen om at vi ikke tar lett på Mjøndalen

Det er bare 18 måneder siden Mjøndalen slo Brann i Bergen. Det gjør at Erik Huseklepp er trygg på at ingen i klubben undervurderer kvalikmotstanderen.

Erik Huseklepp lover å gi alt for å berge eliteserieplassen.

FORSIKRER FANSEN: Erik Huseklepp sier ingen i Brann undervurderer kvalikmotstanden.

Før den første av to kvalifiseringskamper mot Mjøndalen mener Branns største profil at han og lagkameratene må få bort alle tanker om at det skal være en viss nivåforskjell på eliteserien og 1. divisjon. I disse enkeltkampene betyr det ingenting, mener han.

– Vi kan ikke tenke på det. Mjøndalen var her i fjor, og da slo de oss. Vi kan ikke tenke på at det skal være nivåforskjell. Hver kamp lever sitt eget liv, og denne kampen gjør også det. Vi må være hundre prosent skjerpet, sier Huseklepp.

Vil opp et hakk fra Haugesund-kampen

Den siste seriekampen mot Haugesund spilte Huseklepp sin beste kamp for Brann på lenge.

Mot Mjøndalen håper han hele laget gjør ytterligere byks mot bedre prestasjoner.

– Det er det vi jobber for, vi ønsker å bli bedre hele tiden. Gjør vi bedre kamper enn mot Sogndal og Haugesund, tror jeg det blir en bra kveld på søndag, sier Huseklepp.

Rikard Norling vet ikke om Azar Karadas, Marcus Jonsson eller Piotr Leciejewski blir spilleklare til Mjøndalen-kampen. Reservekeeper Øystein Øvretveit, er meget klar til å steppe inn i målet.

KLAR TIL Å STEPPE INN: Målvakt Øystein Øvretveit er klar for å ta opp hanskane om førstekeeper Leciejewski må melda pass på grunn av ryggsmerter.

Usikkert på midtstopperplass

Fredag trente Azar Karadas og Marcus Jonsson for fullt med laget etter å ha vært skadet. Begge er aktuelle for å spille midtstopper mot Mjøndalen.

Men det er ingen i Brann som vil si at de to er fullstendig restituerte og klare for søndagens batalje. Fra før er to andre midstoppere ute med skade, Vadim Demidov og Jonas Grønner.

Piotr Leciejewski var ikke tilbake på treningsfeltet fredag. Det blir jobbet hardt for at førstekeeperen skal bli klar igjen etter ryggskaden han pådro seg på trening tidligere i uken. Avgjørelsen på om målvakten kan spille mot Mjøndalen, blir trolig ikke tatt før søndag.

Høgdepunkt og scoringar frå Brann-Mjøndalen i 1982.

Brann og Mjøndalen har møtt hverandre i viktige oppgjør før. Her kan du se høydepunkt fra cupkampen mellom lagene i 1982.