Hør kampen: Ubeseirede Brann møter elitedebutant

Brann kan videreføre sin ubeseirede rekke og forverre situasjonen for de poengløse nyopprykkerne i Kristiansund. Hør kampen direkte her fra kl. 19.00.

Kristiansund tar imot Brann. NRK sender kampen i sin helhet på radio.

MØTES IGJEN: Kristoffer Barmen og Brann jakter årets første borteseier mot Kristiansund mandag kveld. Sendingen starter kl. 19.00.

Laster innhold, vennligst vent..

Den første sesongen i eliteserien har fått en tung start for Kristiansund. De nyopprykkede nordmøringene har tilgode å både ta poeng og score mål , og hjemmefansen har utvilsomt forventninger om begge deler når de blåkledde tar i mot Brann kl. 19 mandag kveld.

Kampen hører du direkte her på nrk.no, på P1 Hordaland eller på dab-kanalen NRK Sport.

Brann tok alt i 2015

Jakob Orlov

JAKTER DEN TREDJE: Jakob Orlov har scoret i hver kamp hittil i år.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Men verken tabellen eller historikken gir Kristiansund store forhåpninger. Lagene møttes for første gang i 2015, da begge spilte i 1. divisjon.

Det endte med full pott til Brann, som vant 1-0 på Møre og 2-1 hjemme i Bergen. Rødtrøyene kan dermed ta sin tredje seier på tre forsøk i kveld.

Brann har fått med seg fire poeng på årets to første kamper og ligger på 7. plass på tabellen, mens dagens motstander foreløpig ligger nest sist med null av alt, bortsett fra baklengsmål.

Stor interesse

Foran kveldens kamp er det ventet at Daniel Braaten og Peter Orry Larsen er tilbake i troppen etter å ha vært ute med henholdsvis sykdom og lårstrekk.

Billettene til kampen er på det nærmeste revet bort, meldte NRK Møre og Romsdal i helgen. Arenaen er blant eliteseriens aller minste, med en kapasitet på rundt tre tusen tilskuere.