Familien: – Kjetil vil bli dypt savnet

Familien til Kjetil Wathne, som mistet livet i den tragiske helikopterstyrten, takker redningsmannskap og støtteapparat for hjelpen.

Kjetil Wathne mista livet i ulukka

OMKOM: Kjetil Wathne (51) var bosatt i Bergen og etterlater seg samboer og fire barn. Ved broen over til Turøy er det lagt blomster for å minnes de 13 som mistet livet i ulykken.

Foto: NRK/Privat

– Kjetils humor, trygghet og omsorg vil bli dypt savnet. Vi setter stor pris på all omsorg og omtanke fra familie, venner og kollegaer, skriver Wathnes bror, Per Wathne, i en pressemelding.

Kjetil Wathne (51) var opprinnelig fra Bømlo, men bosatt i Bergen og ansatt som industrimekaniker i Karsten Moholt AS. 51-åringen var om bord i helikopteret som fredag styrtet ved Turøy på Sotra.

Alle de 13 personene om bord mistet livet i den voldsomme styrten.

Wathne etterlater seg samboer og fire barn.

Takker for hjelpen

Familien ber om ro i den tunge tiden fremover, men ønsker å rette en stor takk til alle som deltok i redningsarbeidet etter tragedien.

– Alle som er, og har vært, involvert i redningsarbeid, etterforskning og støttearbeid fortjener en stor takk for profesjonelt og verdig arbeid. Nå ber vi om at familien og de nærmeste sitt privatliv respekteres i denne tunge tiden, og at vi alle får ro i tiden som kommer.

Søndag fikk pårørende og etterlatte muligheten til å se stedet der helikopteret styrtet ved Turøy.

Båt med pårørende på Turøy

Pårørende besøkte ulykkesstedet søndag.

Foto: Stig Jaarvik

– Fantastisk innsats

Også selskapet der Wathne jobbet har uttalt seg om den tøffe beskjeden om at 51-åringen mistet livet i helikopterstyrten.

– Jeg ønsker nok en gang å uttrykke vår dypeste medfølelse til hans nærmeste og alle de andre pårørende etter fredagens tragiske ulykke. Jeg vil også takke ham for en fantastisk innsats gjennom mange år for Karsten Moholt AS, sier administrerende direktør i selskapet, Linn Cecilie Moholt.

Wathne blir beskrevet som en allviter som kunne svare på alle spørsmål, både i quiz og av faglig karakter. Kollegene på Feltserviceavdelingen kjente ham som en sindig og rolig person, med godt humør og god sans for humor.