Hopp til innhold

En helt fantastisk søndag!

Dette var søndagen bergensere og hordalendinger hadde ventet på gjennom en lang og kald vinter. Sol fra skyfri himmel og temperaturer rundt 15 grader.

Gullfjellet

BADET I SOL: Slik kan en apriltur på Gullfjellet ta seg ut! God tur!

Foto: kirkeli via Instagram

I Bergen var maksimumstemperaturen faktisk helt oppe i 16,7 grader på det meste. Uten tvil årets varmeste dag så langt. På Voss var det ifølge meteorologen enda litt varmere. Her krøp gradestokken på det meste helt opp i 17 grader.

Ute i det fri

Og hordalendingene kjente sin besøkelsestid. Det formelig yrte av små og store solhungrige kropper utendørs. Mange fant frem tursekken og tilbrakte dagen på fottur i fjellet. Andre satset på båtpuss ved sjøen, men atter andre slappet av og nøt livet på uterestauranter i Bergen.

Ute på tur

PÅ FOTTUR: Mange brukte dagen til å vandre ute i naturen.

Foto: marihoppsa79 via Instagram

Godværet fortsetter en dag til

Og for dem som var på jobb i dag eller på annen måte ikke fikk med seg finværet har vi gode nyheter.

Det varme og fine været fortsetter også mandag. Nok en dag blir det mye sol og varme og temperaturen kan faktisk bli enda litt høyere enn det den var søndag midt på dagen.

– Det forundrer meg ikke om det blir mellom 17 og 18 grader enkelte steder i morgen sier statsmeteorolog Ida Marie Solbrekke til Bergens Tidende.

Fra tirsdag kommer imidlertid trolig temperaturen til å falle. Vi kan vente oss temperaturer på mellom fire og åtte grader.

Onsdag ser ut til å bli litt varmere igjen, mens det fra torsdag av og ut uken er ventet litt regn.

Så nyt mandagen!

Ulriken

ULRIKEN: Mange hadde tatt turen til toppen av det høyeste av Bergens syv fjell.

Foto: inebaa via Instagram