Ekstremværet Nina treffer Skuteviken i Bergen
Foto: Merete Teigland Mellingen / 03030-tipser

Ekstremværet «Nina» i Hordaland

Oppsummert

Her får du det aller siste om ekstremvêret «Nina» i Hordaland, som slo inn mot kysten av Vestlandet med full styrke 10. januar 2015.
Tips NRK med bilder på MMS til 03030, eller epost 03030@nrk.no.

  • STRAUMEN TILBAKE I ALLE BUSTADHUS:

    Alle bustadhusa som mista straumen under ekstremvêret Nina har no fått den tilbake, opplyser BKK. – Det er framleis nokre hyttekundar som ikkje har straum. Dei er varsla og me held kontakten med dei, seier Anne Mette Tuvin, pressevakt i BKK.

  • NESTEN ALLE HAR FÅTT BREDBÅND:

    Telenor har i natt og i løpet av dagen rettet en rekke feil etter ekstremværet «Nina» og lynnedslag. I Hordaland er tallet på abonnenter uten bredbånd i ettermiddag nede i 24, tallet på fasttelefonløse nede i 196 og tallet på mobilbasestasjoner ute av drift nede i 25.

  • RETTER NETTFEIL I OS I NATT:

    Telenor melder at de i natt vil gjøre arbeid for å gi kunder internett tilbake etter stormen «Nina». En kabelfeil i Kvinnherad skal nå være rettet, og selskapet er også i ferd med å fikse et fiberbrudd mellom Tysse og Norheimsund som har rammet Kvam.

Austevoll er en av kommunene i Hordaland som i dag har jobbet på spreng for å sikre strøm og telefondekning til sine innbyggere.
Se NRK-reporter Oddgeir Øystese rapportere fra uværet på Turøy i Fjell kommune i Hordaland.
Skuelystne ser orkan på Turøy i Øygarden.
Området rundt Sentralbadet er sperra av.