Eksplosjon på Haakonsvern

 • Ved bevissthet etter eksplosjon

  Mannen som ble kjørt til akuttmottaket på Haukeland sykehus etter en eksplosjon på Haakonsvern, er ikke livstruende skadd. – Personen skal ha fått brannskader i ansiktet, sier kommandørkaptein Per Brostad, informasjonssjef i Sjøforsvaret.

 • KJØRT TIL AKUTTMOTTAKET:

  Personen som fikk brannskader i ansiktet under en eksplosjon på Haakonsvern, er kjørt til akuttmottaket på Haukeland sykehus i ambulanse. Ifølge politiet skal ulykken ha skjedd i forbindelse med fylling av oksygenflaske.

 • SKJEDDE UNDER ØVELSE:

  Forsvaret bekrefter at ulykken skjedde under en øvelse på Haakonsvern. – Hendelsen skjedde klokken 15.10, i nærheten av dykker- og froskemannskolen. Vi vet ennå ikke hva som har skjedd, men det går bra med personen, sier informasjonssjef Per Rostad i Sjøforsvaret til NRK.

 • MULIGENS SKADD UNDER ØVELSE:

  NRK får opplyst fra Forsvaret at det er en øvelse på dykkerskolen på Haakonsvern. Det er mulig at eksplosjonen i det som skal være en oksygentank, har skjedd under denne øvelsen.

 • Oksyngentank som gikk i luften

  Ifølge politiet tyder det meste på at det er en oksygentank som har gått i luften. En lege er på plass på Haakonsvern, melder politiet. – Den skadde skal fått skader i ansiktet og blir nå tatt hånd om, sier operasjonsleder Morten Kronen.