Beitlatunnelen på E16 stengt

 • E16 kan bli delvis stengt lenge

  Den manuelle trafikkdirigeringen i Beitlatunnelen på E16 fortsetter til brannskapet i tunnelen er festet. – Hele brannskapet er løst, og Vegtrafikksentralen har sendt ut en entreprenør for å fikse det, sier politiets operasjonsleder Frode Kolltveit. Politiet har så langt ikke funnet noen bil som kan settes i sammenheng med en kollisjon med brannskapet.

 • Manuell dirigering på E16

  Laster Twitter-innhold
 • Brannskap på E16 skadet

  Brannvesenet og politiet melder at det er skader på brannskapet som utløste alarmen i Beitlatunnelen på E16. Politiet er på vei til stedet, og vil finne ut om det har vært et trafikkuhell i tunnelen. Tunnelen er fortsatt stengt.

 • Tunnel på E16 stengt etter alarm

  Beitlatunnelen på E16 i Vaksdal er stengt etter at alarmen for et fjernet brannslukkingsapparat i den ene enden av tunnelen har gått. – Vi vet ikke om det er reelt eller en teknisk feil. Det kan for eksempel også hende at boksen brannslukkingsapparatet står i er blitt påkjørt. Brannvesenet kjører ut og sjekker, og tunnelen blir stengt frem til de har vært der, sier trafikkoperatør Morten Hansen ved Vegtrafikksentralen.