Austin trolig klar til neste kamp

Skaden til krigeren fra Jamaica ikke så ille som først antatt.

Rodolph Austin

UT PÅ BÅRE: Både Rodolph Austin og Azar Karadas måtte ut med det som så ut som stygge skader mot Bodø/Glimt søndag.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Rodolph Austin ble byttet i det 40. minutt, etter en takling fra Bodø/Glimts Thiago Martin. Det så stygt, og tidlig fryktet man at midtbane-terrieren var ute av spill i lang tid fremover.

- Vi var redd for at han hadde brukket leggen, rett og slett. Derfor sendte vi ham til røntgenundersøkelse, men bildene viste ikke noe brudd. Han er blitt mye bedre og nå ser det ut til at det bare er en vridning i ankelen, sier Brann-lege Ove Austgulen til bt.no .

Karadas til MR-undersøkelse

Om åtte dager venter Lyn. Da er trolig Austin med i troppen. Situasjonen for Azar Karadas, som måtte ut allerede etter 18 minutter, er litt mer uklar. Likevel, heller ikke eidaren skal være alvorlig skadd, selv om det så stygt ut da han segnet om med et skrik etter å ha spilt ballen fra seg.

Undersøkelser viser at Karadas har fått en strekk på utsiden av kneet og utsiden av høyre ankel. Spissen skal til MR-undersøkelse tirsdag, og det er foreløpig uvisst hvor lenge han blir på sidelinjen.

Friskmelder Austin

Ove Austgulen bekrefter at også Karadas i beste fall kan bli klar til Lyn-kampen om åtte dager.

- Azar skal vi se litt nærmere på, mens Austin allerede er klar til neste kamp, sier Brann-trener Steinar Nilsen til Bergensavisen .

ALT OM KAMPEN: Brann banket Glimt