Hopp til innhold

Arna-Bjørnar, Toppserien 2023

 • Arna-Bjørnar tapte poeng på overtid

  Arna-Bjørnar var på veg mot siger på bortebane, men måtte nøye seg med 2-2 mot Lyn i Toppserien i fotball sundag.

  Anna Aahjem redda poeng for Lyn med si scoring to minutt på overtid. Serbiske Miljana Ivanovic både utlikna og sende Arna-Bjørnar opp i leiinga i løpet av andre omgangs første kvarter, men det haldt berre til eitt poeng for bergenslaget.

 • Arna-Bjørnar ligg under til pause

  Arna-Bjørnar ligg under 0–1 til pause i Toppserie-oppgjeret mot Lyn. Heimelaget tok leiinga før det var spelt to minutt i hovudstaden, og har kome til fleire målsjansar mot bergenslaget.

 • Arna-Bjørnar redda uavgjort mot Røa

  Det enda 1–1 då Røa fekk besøk av Arna-Bjørnar søndag. Røa såg lenge ut til å ta tre poeng etter at dei gjekk opp til 0–1 i det 52. minutt ved sjølvmål av Soleng Hansen. Men på overtid dukka Linnea Sælen og Arna-Bjørnar opp og sette inn 1–1. Med det tek Arna-laget med seg eit viktig poeng i botn av tabellen, medan Røa blir forbipassert av LSK Kvinner og hamnar dermed på ein fjerdeplass.

 • Seier til Åsane over Arna-Bjørnar

  Det endte 2–0 i toppseriekampen på Åsane Arena mellom Åsane og Arna-Bjørnar. Åsane ble det seirende laget, med mål fra Synne Bjørnebøle og Kaja Karlsen. Åsane tar dermed sine første poeng i Toppserien 2023.