– Den skal jeg ta, og den skal inn

Syv måneder uten scoring gjorde Erik Huseklepp usedvanlig bestemt da Brann fikk straffespark mot Fyllingsdalen.

– Det var deilig at vi fikk en straffe der, sier Brann-spissen, som endelig fikk kjenne smaken av å score mål igjen.

Sist gang det skjedde var 10. november i fjor, også da på straffespark. Men siden den gang har det vært fullstendig måltørke for den tidligere Bari, Portsmouth og Birmingham-spilleren.

– Jeg håper dette målet kan hjelpe til at jeg får litt mer selvtillit foran mål. Jeg føler at spillet mitt har vært brukbart, sier 29-åringen, som banket straffesparket i mål.

– Ekstra deilig mål

Rikard Norling

Branntrener Rikard Norling.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Rikard Norling har ståltro på Huseklepp som målscorer, og håper målet mot Fyllingsdalen onsdag var et vendepunkt.

– Det vil vise seg. Erik har scoret mål i cupen før, og har scoret massevis i eliteserien før, men i dag kunne man se det på ham, at målet var ekstra deilig for ham, sier Norling.

Brann startet 3. rundekampen mot Fyllingsdalen som de har gjort i alle cupkampene denne våren. Spissene bommet på store muligheter, og motstanderne fikk den første scoringen.

2. divisjonslaget ledet 1–0 til pause.

– Kampen var et déjà vu for oss

– Da vi gikk til pause føltes det som om vi hadde opplevd dette før. Men at spillerne går ut igjen og snur det til slutt, imponerer meg, sier Norling.

Se scoringene i videoen øverst i saken!

Amin Askar scoret Branns første mål, Jakob Orlov det andre og Erik Huseklepp det tredje. Askars scoring var i likhet med Huseklepp, hans første for sesongen.

– Kampen var et déjà vu for oss i starten. Vi bommet på store sjanser, og de scoret på sin første. Jeg synes det har vært the story of our life denne våren, sier Askar til NRK.

Men så snudde det altså, og Brann kom helskinnet fra 3. runde. Sent onsdag kveld ble det klart at motstander i 4. runde blir Ranheim. Ranheim slo ut Rosenborg på Lerkendal, og kommer til Stadion 27. juni.