Hopp til innhold

A-ha klare for Brann stadion

Tidenes største norske band, er klar for konsert på Brann stadion – på sin egen avskjedsturné. Også Lerkendal og Sør Arena er inne på turnéelisten.

a-ha

Med vokalist Morten Harket i spissen kommer A-ha til Brann stadion.

Foto: , Borgen, Ørn E.

Det melder Branns egne nettsider, brann.no . Konserten går av stabelen 28. august. På A-has nettsider er turnéelisten ennå ikke oppdatert med denne spillejobben. Her får du oversikt over de hittil planlagte stoppestedene på avskjedsturneen. A-ha skal blant annet også spille på Ullevaal (Oslo), Lerkendal (Trondheim) og Sør Arena (Kristiansand).

LES OGSÅ: Nr. 1 i USA

Håper på fulle hus

Det er i samarbeid med Stageway at Sporsklubben Brann nå satser på en ny storkonsert.

– Vi har vært avhengig av at konsertarrangørene ønsker å benytte seg av Stadion, og denne gang har Stageway tilbudt oss en artist som vi tror vil engasjere slik at vi fyller Stadion 28. august, sier stadionsjef Terje Reistad fornøyd.

30.000 billetter

Det betyr i så fall nærmere 30.000 publikummere. Så mange billetter blir nemlig lagt ut for salg.

– Arrangører har vært her og sett på arenaen. Det riktige er vel å si at flere sonderer terrenget. Klok av skade velger vi å si minst mulig før kontrakter er underskrevet. Men vi tror det vil bli mer vanlig at store band reiser fra stadion til stadion i Norge på turne i fremtiden, konkluderer Branns stadionsjef.

Branns inntektsmulighet ligger i salg av 4.000 billetter som de selv har kjøpt.