– Vi får ta skylda

Mandagens hjemmekamp ble den 6. kampen med uavgjort resultat på hjemmebane for Brann. Bare to andre lag har tatt færre poeng hjemme denne sesongen.

Brannkaptein Eirik Bakke

Eirik Bakke jubler etter 3-3-utligningen mot Viking.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

– Vi får ta skylda selv og prøve å tilfredsstille publikum mer neste gang de kommer hit, sier trener Rune Skarsfjord.

– Burde hatt flere poeng

Som trener må han innse at Brann stadion ikke lengre er det fortet det en gang var. Det er bare Sandefjord og Kongsvinger som har tatt færre poeng hjemme enn Brann denne sesongen.

– Vi har hatt mange uavgjort kamper og mange av dem kunne vi kanskje ha klart å styre inn til en tre-poenger. Da hadde vi selvfølgelig hatt mer poeng, sier han.

Den målrike og underholdene kampen mot Viking mandag kveld endte til slutt 3-3. Og avgjørelsen som snudde dette til en uavgjortkamp og ikke et tap for Brann var et selvmål fra Vikings Trond Erik Bertelsen.

NRKsport.no fulgte kampen spark for spark

Brann
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Hadde troen

Erik Huseklepp hadde tro på at de skulle klare det.

– Spesielt da vi tok igjen 2-2. Hadde vi klart å holde tett i fem minutter der så tror jeg vi hadde tatt over kampen. Da hadde vi vunnet, det tror jeg, sier han. Og tror nok at alle uavgjort-kampene på hjemmebane er ei lei knipe for et lag som ikke blir kvitt nedrykksspøkelset.

– Det er klart at det er en del av grunnen. Vi klarer ikke å vinne hjemmekampene, og det er stor forskjell på mange en-poengere på rad og tre-poengere på rad, sier Huseklepp.