– Jeg svetter og skjelver

En mann i 20-årene fra Hordaland stakk av med nærmere 100 millioner norske kroner i et nettspill.

– Det er uvirkelig. Jeg hadde aldri tenkt at det kunne skje, sier mannen, som ønsker å være anonym.

Han forteller at det tok tid før han trodde på at han hadde vunnet gevinsten, og at han med en gang letet etter en hake ved det hele. Haken fant han aldri, og han begynner å innse at han faktisk snart får 92,4 millioner kroner på konto.

– Det er helt topp. Jeg har svettet og vært skjelven siden det skjedde, forteller han til NRK. Lite søvn har det også blitt på den heldige hordalendingen.

– Største spillgevinst i norsk historie

Det var en jackpot hos spilleselskapet Betsson.com som gjorde at mannen stakk av med den svimlende pengesummen.

– Det er utrolig hyggelig å dele ut en slik premie til en av våre casinospillere, og det som gjør det hele enda mer spesielt er at han satset 0 kroner selv. Han startet med gratis spins og endte opp med 92,4 millioner. Det er en utrolig vinnerhistorie, sier Norgessjef Paul Myklebust i det skandinaviske spilleselskapet Betsson.com.

Den heldige vinneren logget seg på 01.12 natt til lørdag og fant ti gratis såkalte spins på sin spillekonto. På disse ti gratis rundene så vant spilleren 46 kroner – og deretter satset han fire kroner av disse gevinstpengene hver runde i ti runder. Nå var gevinsten økt til 69 kroner, men det er bare småpenger etter det som skjedde på den ellevte runden. Da ble spilleren historisk med det som ifølge spillselskapet er den største spillgevinsten i norsk historie og på nettspill i Europa.

Vet ikke hvordan pengene skal brukes

Spillet hadde han aldri prøvd før.
– Normalt spiller jeg på oddsen, men jeg har jo sett hvor stor denne jackpotten har vært og tenkte jeg skulle teste ut gratis spinsene som et lite tidsfordriv og det ble jo en sjokkartet opplevelse. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg skulle ta jackpotten, men nå skjedde det og jeg er sjeleglad, fortalte mannen til Betsson etter at han ble kjent med gevinsten.

Og hva man skal gjøre med så mye penger, det vet ikke hovedpersonen selv riktig ennå.
– Nå skal jeg ta det med ro og finne ut av hvordan jeg kan få brukt pengene på best mulig måte. Men hva det er, har jeg ingen anelse om, forteller han til NRK.no.

Feirer med fotballkamp

En slik gevinst må feires, og feiringen har allerede startet for mannen.
– Akkurat nå ser jeg fotballkampen mellom Liverpool og Wolverhampton sammen med en kompis, og så fortsetter feiringen utover kvelden.

Flere kompiser og familie har fått vite om at mannen har blitt millionær over natten. Men ikke alle har trodd på at det har vært sant.
– Når jeg sier det til noen, tror de først ikke på meg. Men nå når det har kommet en del medieoppslag, tikker det inn meldinger på mobilen.