18-åring alvorlig skadet av fyrverkeri

En 18 år gammel mann ble alvorlig skadet av fyrverkeri på Flaktveit i Bergen i natt. Feiringen av nyttår var ellers preget av et storslått fyrverkeri over Vågen.

Slik ble slutten på 2014 markert i Vågen i Bergen.

SLIK TOK BERGEN IMOT DET NYE ÅRET: Store mengder fyrverkeri ble skutt opp over Vågen.

Det var like over midnatt politi og ambulanse ble varslet om at 18-åringen var blitt skadet i et øye. Ulykken skjedde under oppskyting av fyrverkeri. 18-åringen ble kjørt til Haukeland universitetssjukehus. Sykehuset opplyste i natt at mannen har pådratt seg alvorlige skader.

Branntilløp i Ibsensgate

En rakett traff et vindu og førte til at det begynte å brenne i et hus i Ibsensgate i Bergen i natt. Brannen ble raskt slukket og førte bare til små skader.

Brannvesenet melder ellers om flere branner i søppelcontainere i Bergen i natt. Bortsett fra det har det vært en rolig for dem som var på vakt.

To biler av veien på Sotra

To biler kjørte av veien på Kolltveit på Sotra i morges. Begge bilførerne stakk av fra stedet etter ulykkene. Politiet vet ikke om det var passasjerer i bilene.

Rolig feiring av nyttår

Politiet melder ellers om en rolig nyttårsfeiring uten mye bråk. Ved Vågen fyrte Bergen kommune opp rundt 300 kilo fyrverkeri i samarbeid med Bergens Tidende. På tross av regnvær hadde mange bergensere funnet veien til sentrum for å se på.

Nyttårsfeiring i Bergen

NYTTÅRSFEIRING I BERGEN: Det kommunale fyrverkeriet ble skutt opp fra Tollbodkaien.

Foto: Inger Åse Skage / NRK