VIF vant med fersk keeper

Vålerengas innleide keeper kom til klubben torsdag og startet mot Odd. Han var med på å slå Odd 2-1 i Skien.

Otto Fredrikson likte dårlig å bli satt på benken mot VIF

Finske Otto Fredrikson spiller fra start når Vålerenga møter Odd. Kampen er viktig for at begge lag skal kunne henge med i teten når det nærmer seg halvspilt sesong.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Laster innhold, vennligst vent..

En kortvarig låneavtale med 2. divisjonslaget Kongsvinger er foreløpig løsningen på Vålerengas keeper-krise. Otto Fredrikson erstatter Michael Langer, som er ute med skade, og Lars Hirschfeldt, som er på landslagsoppdrag for Canada.

– Vært med på tre treninger

Fredrikson var optimistisk før kampen mot Odd, til tross for at han har hatt svært kort tid til å forberede seg på kampen.

– Jeg gleder meg til å stå i mål for Vålerenga. Jeg kom til klubben på torsdag og har vært med på tre treninger, fortalte han da han kom til Skien søndag.

Spilte fra start

Til tross for den korte tida i klubben, valgte trener Kjetil Rekdal å la 33-åringen spille fra start mot Odd. Det sier vel litt om hvor prekært behovet for en keeper er for Oslo-laget.

Les også:

Fredrikson spilte i Lillestrøm mellom 2006 og 2010 og har også vært innom tyske Borussia Mönchengladbach i løpet av karrieren.

Lagoppstillingene

Odd spilte med følgende lag mot VIF:

Sondre Rossbach, Espen Ruud, Lars-Kristian Eriksen, Steffen Hagen, Thomas Grøgaard, Jone Samuelsen, Fredrik Oldrup Jensen, Fredrik Nordkvelle, Håvard Storbæk, Olivier Occéan, Bentley.

Frode Johnsen og Emil Jonassen er ute med skade etter europacupkvalifiseringskampen i Moldova.

Vålerengas lag:

Otto Fredriksen, Simon Larsen, Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler, Ivan Näsberg, Herman Sørby Stengel, Christian Grindheim, Alexander Mathisen, Rasmus Lindkvist, Ghayas Zahid, Elías Már Ómarsson.

Laster innhold, vennligst vent..