Tre Odd-spillere på landslaget

I tillegg til Jone Samuelsen har landslagssjef Per-Mathias Høgmo funnet plass til Odd-spillerne Steffen Hagen og Thomas Grøgaard til den kommende landskampen.

Steffen Hagen

En god sesong for Odd har ført til at Steffen Hagen får vise seg frem for landslagssjef Per Mathias Høgmo.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Det melder NFF i dag.

Høgmo skal i dag presentere troppen til kampen mot Emiratene, som spilles i Stavanger 27. august. NFF offentliggjorde troppen på deres nettsiden litt etter klokken 12.

Hagen, Grøgaard og Samuelsen

Det var ventet at flere spillere fra Odd, som kjemper om medalje i serien og har kommet til semifinalen i cupen, skulle få bli med til kampen i Stavanger.

Laster Twitter-innhold

Jone Samuelsen har vært med i de siste landslagstroppene, mens Steffen Hagen ikke har spilt på landslaget siden 2012. Thomas Grøgaard kan få sin første kamp for A-landslaget. Odds keeper André Hansen er utelatt fra troppen.

Sju Molde-spillere

Troppen består av spillere fra den norske eliteserien, i tillegg til tidligere Odd-keeper Rune Almenning Jarstein, som i dag spiller i tysk fotball.

Serieleder Molde dominerer troppen med hele sju spillere. Rosenborg har også tre spillere inne, mens Viking har to.

Aalesund, Brann og Strømsgodset har én spiller hver i troppen.

Tidenes yngste

Og det er nok Strømsgodsets ene spiller som vil stjele overskriftene. Han heter nemlign Martin Ødegaard, og er 15 år gammel. Han er tidenes yngste landslagsuttatte spiller for Norge.

Norge møter også England på Wembley onsdag 3. september og Italia hjemme på Ullevaal tirsdag 9. september.

Laster innhold, vennligst vent..