Travel natt for politiet

Så travelt at politiet ikke har fått sjekket ut alle meldinger.

Nødnettet
Foto: Holm, Morten / NTB scanpix

I loggen fra politiet i Telemark skriver operasjonsleder Arne Gunnar Tollehaugen at det har vært en natt preget av mange oppdrag som relaterer seg til fyll og bråk. Det har kommet mange klager på festbråk fra naboer, og politiet har også fått mange meldinger om berusede personer som går og ligger rundt omkring.

Tollehaugen fortsetter med å fortelle at det ikke har vært mulig for politiet å sjekke ut alle meldingene, men har tatt de som virket mest alvorlige, som går på å forsikre seg om at folk ikke blir påført skade.

Her er noe av det politiet rykket ut på natt til søndag:

  • 22.40 lørdag kveld får politiet melding om at en bil hadde kjørt på gang- og sykkelvei i Skien og mistet det ene forhjulet. Bilen sto igjen på stedet og føreren hadde forsvunnet. Politiet kom til stedet, og etter noen undersøkelser fikk de kontroll på en mann i 50-årene. Det viste seg at mannen ikke har førerkort, og han var også ruspåvirket. Mannen er anmeldt.
  • Ved midnatt fikk politiet melding om at flere sykler ble båret inn i en leilighet i Skien. Melderen sa at det ikke virket som om syklene hørte hjemme der. Da politiet kom til stedet viste det seg raskt at det handlet om fire stjålne sykler. Syklene er tatt i beslag og to personer er anmeldt for sykkeltyveri.
  • 00.14 kom melding om at flere personer slåss i sentrum av Porsgrunn. Det var avsluttet da politiet kom, men to personer ble kjørt til legevakta for undersøkelser av småskader. Gjerningspersonen er ukjent.
  • Politiet og kystvakta kontrollerte båtførere i skjærgården ved Kragerø natt til søndag. To båtførere ble stoppet, mistenkt for å ha kjørt med promille.
  • 02.14 kom melding om nok et slagsmål i Porsgrunn. Politiet pågrep to personer som hadde vært aktive i kampen. Begge måtte tilbringe natten hos politiet, og er anmeldt for ordensforstyrrelser.
  • 02.52 kom meldingen om nattens tredje slagsmål i Porsgrunn. Politiet fikk kontroll på en person, som måtte forlate sentrum.
  • 03.08 på Notodden, en person er anmeldt for å ha urinert på en husvegg i Storgata.
  • 03.15 Ble en person kontrollert i Notodden sentrum. Han var påvirket av narkotika. Politiet undersøkte så bostedet hans, og der ble ytterligere to personer kontrollert, begge hadde brukt narkotika. Alle tre blir anmeldt for brudd på narkotikalovgivningen.
  • 03.27 ble en person stoppet på gata i Skien for kontroll. Han hadde en liten menge narkotika på seg og blir anmeldt for det.
  • 04.08 Politiet rykket på en melding om at to personer var inne i en åpen garasje. Da politiet kom forsvant de på hver sin sykkel, men den ene sykkelen ble innhenta. Personen som syklet på den kom seg unna. Det er foreløpig ikke pågrepet noen, og det er usikker hva som eventuelt er stjålet.