Tidenes bryllupsbilde – men aner ikke hvem brudeparet er

Hobbyfotografen ventet til turistene hadde gått for å få de beste bildene av Trolltunga. Da dukket det perfekte motivet opp.

Brudepar på Trolltunga

BLINKSKUDD: Roger Kristiansen tok et blinkskudd av et brudepar på Trolltunga og nå ønsker han å dele blinkskuddet med det som ble motivet.

Foto: Roger Kristiansen / Privat

OPPDATERING: Brudeparet er funnet. Slik reagerer de på bildet.

Det var Varden som først omtalte saken.

– Jeg aner ikke hvem de er, men bildet ble jo veldig mye bedre med dem som motiv, sier Roger Kristiansen.

Porsgrunnsmannen Roger Kristiansen og en kamerat hadde gått den fem timer lange turen opp til Trolltunga for å ta landskapsbilder over Ringedalsvatnet i Hardanger. De hadde tatt med seg telt for å vente til det perfekte øyeblikket å fotografere.

Roger Kristiansen

Hobbyfotografen Roger Kristiansen ønsker å gi det spektakulære bildet tilbake til brudeparet.

Foto: Jonas Sivertsen Fossing / NRK

– Da turistene hadde begynt å gå nedover igjen, så la jeg merke til solstrålene som kom gjennom skyene og lagde et fantastisk landskap på fjellveggen bak der. For å fange øyeblikket tok jeg bilder med mobilen, men det ble jo veldig dårlig, forteller Kristiansen.

For å få bedre bilder løp Kristiansen bort til teltet for å hente kameraet.

– Det var først da jeg kom tilbake med kameraet og satt i gang å knipse bilder at jeg fikk øye på brudeparet. Jeg tenkte at dette ville bli et fint motiv, og det ble det så absolutt, sier Kristiansen.

Her ser du bildet i et større utsnitt.

Brudepar på Trolltunga

Det var landskapet bak som fikk hobbyfotografen til å løpe etter kameraet i teltet.

Foto: Roger Kristiansen / Privat

Ønsker å gi bildet til brudeparet

Kristiansen forteller at det var en annen fotograf på stedet som tok bilder av dem, men han aner ikke hvem de er eller hvorfor var der. Nå ønsker han å komme i kontakt med brudeparet.

– Jeg rakk liksom ikke tenke så mye på hvem de var der og da, annet enn at det ble så utrolig vakkert. Jeg så det var en annen fotograf på stedet, så det kan jo ha vært de tok egne brudebilder. De var jo med på å gjøre bildet mitt, så jeg skulle gjerne funnet ut av det, sier Kristiansen.

Bildet har blitt delt i lokalavisa og av andre brukere på Instagram, men Kristiansen har ikke fått noen tilbakemeldinger fra selve brudeparet.

– Det er ingen som har tatt kontakt, men de må gjerne ringe. Det hadde vært så hyggelig og visst hvem de var, sier Kristiansen.

Han håper brudeparet tar kontakt, slik at han kan få gitt bildet i en slags gave.

– Jeg har ett flott bilde av dem og det skal de få til odel og eie hvis de vil ha det, sier Kristiansen.