– En får mest lyst til å legge ned og si takk for oss

For andre gang er diesel stjålet fra Thor Eddy Hansen på Borgeskogen industriområde. 2500 liter diesel og fire dekk er borte.

Thor Eddy Hansen (til venstre) fortviler etter at tyver har stjålet dekk og diesel.

Thor Eddy Hansen (til venstre) fortviler etter at tyver har stjålet dekk og diesel.

Foto: Bent Nilsen

Thor Eddy Hansen fikk en dårlig start på dagen. Han driver selskapet Thor Eddy Hansen AS, som blant annet kjører matvarer for Findus.

– En sjåfør ringte meg ti over halv seks i morges, og fortalte at han var tom for diesel. Det var så vidt han kom seg til stedet vi fyller diesel, som er 600 meter fra der han var parkert, sier Hansen oppgitt.

– Ser ikke ut

Da andre sjåfører kom på jobb, ble det klart at det slett ikke bare var den ene bilen som var rammet. Hjul er stjålet fra fire biler, og til sammen 2500 liter diesel er borte.

– Så viste det seg at kjettingene også var borte, sier Hansen.

– Det ser ikke ut i det hele tatt her. En bil står uten framhjul og en står uten hjul på tilhengeren.

Politiet har vært på stedet, og saken blir anmeldt. Ingen personer er pågrepet.

(Saken fortsetter under bildet.)

Dekk stjålet fra trailer

Til sammen fire lastebildekk ble stjålet.

Foto: Bent Nilsen

To ganger tidligere

Tyveriene førte til at utkjøringene i morges ble for sene. Thor Eddy Hansen synes det hele er trist, for han har opplevd dette før.

– Jeg synes dette er helt horribelt. Her får jeg et tap på opp mot 70 000 kroner som går direkte på firmaet. Dette har skjedd en gang tidligere her på Borgeskogen, og en gang da vi var plassert et annet sted i Stokke.

– En får mest lyst til å legge ned og si takk for oss. Nå har jeg holdt på med transport i 38 år, og jeg har ikke sett maken til tilstander det har blitt de siste 5-6 årene.