Slik finner DU roen i førjulstiden

Les de gode rådene her.

Te til nytelse
Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Hva er de beste rådene for å finne den ekte roen i førjulstiden? Finnes det en enkel oppskrift? Les denne artikkelen, og bli litt klokere, og kanskje klarer du å finne det du leter etter.

Hva fungerer for deg?

Det er ikke så lett å finne roen i en hektisk førjulsstri. Gaver skal kjøpes og pakkes, mat skal kjøpes inn, og juletreet skal hogges og pyntes. I det hele tatt, er det mye som du skal få gjort, før du endelig kan sette deg ned, svett og utslitt, i godstolen. Og da skal du hygge deg! Da er du kanskje for sliten?

Hva må du gjøre for å finne roen? Her er noen råd du kan følge, slik at du kanskje kan få en litt mindre hektisk førjulstid.

- Dropp julegavene

Det mener Snorre, som skrev inn til NRK. " Bli enige med slekt og venner om å droppe julegaver, så slipper du stress", skriver han.

Hva med å ta en deilig kopp kamillete, og finne den indre roen?

Eller finne din egen fredelige oase, hvor du kan filosofere og tenke over livets store mysterier?

Sett ned tempoet

Uansett hvor mange gaver du skal kjøpe og pakke før jul, og uansett hvor mye juleribbe du måtte stappe i fryseren, er det kanskje en idé og sette ned tempoet.

Hanne skriver: "Jeg har batteriradio, tv med NRK og TV2, analog telefon og har valgt bort mange "må ha" ting som man ikke trenger. Jeg slapper av med pus på fanget".

Kanskje det er den ideelle oppskriften, at det ikke finnes en oppskrift?

God førjulstid!