Slagsmål, trusler og fyllekjøring

Det ble kort mellom oppdragene for politiet i Telemark, natt til lørdag.

Politi

Flere promillekjørere og flere slagsmål var kun noen av oppgavene politiet i Telemark måtte løse natt til lørdag.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Allerede tidlig fredag kveld startet en leteaksjon etter en mann i 60-årene i Siljan/Lardal. Mannen kom til rette like etter klokken halv ni.

På samme tidspunkt stanser politiet den første promillekjøreren i Skien sentrum. Ti minutter senere blir samme person stanset igjen, og denne gangen ender det hele med arrest.

Like etter klokken 11 stanser politiet promillekjører nummer to. Også denne gangen i Skien. Personen er også i besittelse av narkotika.

Laster Twitter-innhold

Kvart på 12 pågriper politiet en mann som lager bråk på Osebro i Porsgrunn. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelser og trusler mot politiet og settes i arrest.

Rundt samme tid stanser politiet en slåsskamp på en campingplass i Vrådal. To menn har røket i tottene på hverandre og én kjøres til arresten.

Rett etter halv to stanses en båtfører på Skienselva. Føreren må gjennomføre alkotest og blåser til langt over lovlig minsteverdi.

På dette tidspunktet blir også en 18-åring i Skien stanset. Mannen blir kjørt til legevakta for å ta blodprøve fordi politiet mistenker kjøring i påvirket tilstand. Det samme skjer halvannen time senere, når politiet stanser en kvinne i 40-årene i Porsgrunn.

Klokka to pågriper politiet en mann i 20-årene i Porsgrunn. Mannen skal ha vært voldelig mot samboeren sin og settes i varetekt.

Tok bena fatt

Rett før klokken kvart på fire stanser politiet nok en promillekjører, denne gangen på Stridsklev. Bilføreren forsøker å stikke av og løper til skogs når politiet forsøker å stanse kjøretøyet.

Laster Twitter-innhold

Klokka fire melder politiet om at de har stanset flere slagsmål i Bø sentrum i løpet av natten.

Like over klokken fire får politiet melding om at en mann lager bråk på legevakta i Porsgrunn. Samme person skal ha laget bråk ved en bensinstasjon tidligere på kvelden.

Like etter halv fem stanser politiet enda to promilleførere i Porsgrunn. Begge blir fraktet til legevakt for å ta blodprøver.