Shala: – Vemodig siste kamp

Cupfinalekampen mot Molde ble Odd-spiller Herolind Shalas siste kamp for de sorte og hvite fra Skien. – Trist, men det blir ikke flere kamper for Odd i denne omgang, sier han.

Herolind Shala om sin siste kamp for Odd i cupfinalen mot Molde.

SE VIDEO: Se hva Odd-spiller Herolind Shala sier om cupfinalekampen og framtida.

Det var ikke bare tapet mot Molde som gjorde vondt for Odd-spilleren. Herolind Shala spilte over en time i cupfinalen med brukket nese, fortalte Odd-trener Dag-Eilev Fagermo etter finaletapet mot Molde.

Brakk nesa i første omgang

Etter bare fem minutter traff et klareringsspark fra Martin Linnes Odd-spilleren rett i ansiktet fra mindre enn en meters hold. Etter å ha fått behandling både på og utenfor banen spilte kantspilleren videre, men i det 66. minutt ble han byttet ut.

Flere spurte seg hvorfor Shala og ikke Bentley ble tatt ut da Ole Jørgen Halvorsen skulle inn, og Fagermo fikk spørsmål om det på pressekonferansen.

– Shala har en evne til å stoppe etter 60 minutter. I tillegg brakk han nesa i første omgang, og han hadde problemer med å få nok oksygen inn. Han begynte å gå tom, og derfor tok jeg ham ut, svarte Odd-treneren.

Shalas siste kamp

Shala spilte trolig sin siste kamp for Odd. Kontrakten hans går ut, og han har takket nei til å forlenge den.

– Det har vært en fantastisk sesong. Vi har tatt to medaljer, så all ære til Odd, sier norsk-albaneren, som ikke vil snakke så mye om hva som skjer videre.

Midtbanespilleren har lenge vært klar på at han ønsker nye utfordringer, men innrømmer likevel at det er med tungt hjerte han forlater de sorte og hvite i hjembyen Skien.

– Det er vemodig og litt trist. Karrieren min går videre, så sånn er det, sier Shala, som fastslår at det er uaktuelt å ombestemme seg.

– Det blir nok min siste kamp for Odd. Kanskje senere i karrieren.

– Molde vant fortjent

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sier at Odd-laget ikke greide å bryte et godt Molde-forsvar.

– Kampen viser at vi er et hakk unna Rosenborg og Molde, mener han.

Odd-trener Dag Eilev Fagermo intervjues etter cupfinaletapet mot Molde på Ullevål 23.11.14

SE VIDEO: Se hva Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sier om tapet mot Molde.

– Vanskelig å takle skuffelsen

Selv om han er storfornøyd med årets sesong klarer ikke Odds Jone Samuelsen å skjule skuffelsen etter at gullet glapp i cupfinalen mot Molde.

– Jeg er fornøyd, men det er vanskelig å takle skuffelsen akkurat nå, sier midtbanespilleren, som også ble kåret til årets spiller i eliteserien.

Odd-kaptein Steffen Hagen skulle gjerne sett at det var Odd som kunne feiret cup-gull, men synes Molde seiret fortjent.

Steffen Hagen mener det var fortjent at Molde vant cupfinalen.

SE VIDEO: Se hva Odd-kapteinen sier om Molde-seieren