Nå drømmer Rabben om VM-gull

Reymond Rabben vant Strongman Champions League i Bamble. Dermed er Rabben kvalifisert til VM i november. Nå drømmer han om verdensmestertittelen.

Reymond Rabben

Reymond Rabben vant foran Maltsev Oleksii og Darryn Wright.

Foto: bodymag.no

Omkring 600 mennesker fylte opp idrettshallen på Grasmyr, og fikk med seg en meget populær hjemmeseier for Reymond Rabben i klassen under 90 kilo.

– Det var sinnssykt moro, og mer enn jeg hadde forventet. Siden jeg har vært med å arrangere så har ikke oppladningen vært optimal. Jeg har sovet lite de siste nettene, sier Rabben.

Les også:

– Kan vinne VM

Marika Lejon har reist verden rundt for å dekke konkurranser innen fitness og bodybuilding. Hun tror Telemarkingen kan ha en sjans i VM i november.

Marika Lejon

Marika Lejon tror Reymon Rabben kan vinne VM på en veldig god dag.

Foto: bodymag.no

– Jeg har fulgt han i mange år, helt fra han startet. Han har jobbet godt, og fokusert på konkurranser. I VM blir det tøft, men han har absolutt en mulighet på en topplassering. Han kan også vinne på en helt maks dag, sier redaktør for bodymag.no Marika Lejon.

Også Rabben selv drømmer om en topplassering i verdensmesterskapet i høst.

– Det er alltid en drøm å få kalle seg verdens sterkeste mann. Men jeg prøver å ikke tenke for mye på det, da bare stresser jeg meg opp. Men jeg håper at jeg har en mulighet, sier Rabben.