Odd tapte knepent i Drammen

Odd var fullt på høyde med Strømsgodset i Drammen. Men to scoringer imot tidlig i 1. omgang gjorde oppgaven vanskelig.

Kovacs scorer

Péter Kovács satte inn 1-0. Kovács har tidligere spilt for Odd.

Péter Kovács satte inn 1-0 etter bare 10 minutters spill. 10 minutter senere sto det 2-0 etter at Øyvind Storflor traff midtstopper Lars Sætra med et frispark.

Jone Samuelsen ga kampen ny spenning da han headet inn 1-2 like før pause. Elba Rashani slo inn fra venstre og traff mannen som tidligere har scoret med hode fra egen banehalvdel. Det er forøvrig verdensrekord.

13 seiere på rad

Odd presset på for scoring, men Strømsgodset sto imot og dro i land seieren. Godset har nå 13 seriekamper på rad uten tap (10 seiere, tre uavgjort).

Strømsgodset topper eliteserien med 13 poeng på fem kamper. Odd har sju poeng på sine første fem.

Odd får besøk av Sarpsborg 08 på 1. mai. Strømsgodset reiser til Oslo for å møte Vålerenga.