Odd på sølvplass etter seier mot Sandnes Ulf

Etter seieren over Sandnes Ulf i ettermiddag kan Odd feire at de har gått forbi Strømsgodset på tabellen og inntatt sølvplassen i eliteserien.

Dag-Eilev Fagermo

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo kan juble over sølvplass til Odd etter en solid seier søndag ettermiddag.

Sandnes Ulf og trener Tom Nordlie kom til Falkum søndag kveld med mål om å ta tre poeng.

3 - 1

Første omgang var målløs, men etter hvilen fikk Sandnes Ulf en scoring. Men jubelen hos bortelaget varte ikke lenge. Bare fire minutter senere utlignet Frode Johnsen til 1 – 1.

I det 66. minutt begynte drømmen om sølvplassen å leve for Odd igjen. Fredrik Oldrup Jensen ordnet 2 – 1 til hjemmelaget.

I kampens siste spilleminutt ble det hele avgjort en gang for alle. Herolind Shala ordnet 3 – 1 til de sorte og hvite. Dette ble også sluttresultatet på Falkum søndag kveld.

– Inspirerende med sølvplass

Odd har nå 35 poeng i årets eliteserie. Strømsgodset ligger ett poeng bak med 34, mens Molde ligger på gullplass med 42 poeng. Det gleder Odds trener.

– Jeg er veldig fornøyd. Kjempefornøyd, sier Dag-Eilev Fagermo etter kampen.

Han sier det er utrolig inspirerende at skienslaget nå ligger på sølvplass på tabellen.

– Det skal vi være stolte av, sier Fagermo.

– Det har vært mye snakk om nye spillere. Trenger du egentlig det?

– Ja, det gjør vi. Vi er klart svekket etter at Elba og Fredrik ble borte, sier han.

Vil hente spillere

Sandnes Ulf-trener Tom Nordlie måtte vinne i dag. Slik gikk det ikke.

– Vi holder stand en stund, men blir straffet hardt for personlige feil, sier Nordlie.

Han synes det er surt at laget hans ikke klarte å holde ledelsen litt lenger.

– Lag som Odd og Godset er vanskelige å slå. Vi må heller fokusere på å slå de lagene som er i nærheten av oss på tabellen, sier Nordlie.