Odd dominerte mot Lillestrøm

Odd vant 3–1 borte mot et Lillestrøm som hadde fire strake seiere før treningskampen i LSK-hallen i dag.

Dag-Eilev Fagermo

SEIER: Odd kunne til slutt juble for en sterk borteseier mot Lillestrøm i LSK-hallen.

Odd møtte et LSK-lag som hadde vunnet alle fire sine kamper hittil i oppkjøringen. Den forrige kampen til LSK var mot Sarpsborg 08, hvor de vant imponerende 4–0.

Til tross for Lillestrøms imponerende form den siste tiden var det Odd som tok føringen og scoret sitt første mål allerede etter 7 minutter, Jone Samuelsen fikk ballen innenfor 16-meteren og satt ballen via tverrliggeren og så vidt over streken og i mål.

Målscorer Samuelsen hinket av banen etter 30 minutter, og inn kom unggutten Markus Kaasa.

Styrte kampen

Ved pause stod det 1–0 på tavla, og Odd gjorde fem bytter i pausen.

Dag-Eilev Fagermos menn hadde mye ball i kampen og fortsatte å kjøre Lillestrøm etter pause og skapte flere farligheter.

I det 55. minutt scoret spissen Olivier Occéan 2–0 med et skudd like ved sekstenmeterstreken, som snek seg forbi keeper og gikk stolpe inne.

Fagermo

En fornøyd Fagermo kunne se Odd gjennomføre en solid treningskamp.

Drøye fem minutter senere kunne den høyreiste LSK-spissen Tomas Malec bredside inn ballen i et åpent mål, etter at Odd-keeper Viljar Myhra gjorde en feilvurdering på et innlegg.

Lillestrøm viste flere ganger at de er farlige på dødballer og kontringer, men Odd fortsatte å kontrollere kampen.

Odd skapte flere store sjanser og til slutt fastsatte Odd-vingen Pape Paté Diouf sluttresultatet til 3–1 etter et lekkert forarbeid av unggutten Sigurd Hauso Haugen.