Nesten fornøyd med troppen

Sandefjord fotball er fortsatt på leting etter forsterkninger. I dag hentes to nye spillere, og veien mot kampform kan starte.

Sandefjordspillere på banen.

Spilletroppen er forsterket hos Sandefjord fotball.

Foto: Philip Hofgaard / NRK

Blåtrøyene har etter en velfortjent juleferie satt i gang opptrappingen til eliteseriestart. Fjorårets sesong var suksessrik, men trener Lars Bohinen mener at laget fortsatt har en vei å gå før de er klare for sesongen.

Lars Bohinen.

Sandefjordtrener, Lars Bohinen, er neste fornøyd med laget sitt.

Foto: Fredrik Laland Ekeli / NRK

– Vi må bli bedre på mange områder, men vi trenger ikke å ta så store steg. Bare vi tar nok steg på mange nok områder, sier Bohinen.

Betydelig forsterkning

I høst fortalte Bohinen at de måtte forsterke spilletroppen. Og det har de gjort. Etter at de i år har hentet inn de tidligere Sandefjord-kjenningene Erik Mjelde og Geir Ludvig Fevang.

– Det er en betydelig forsterkning med spillere som har fersk tippeligaerfaring, og som har referanser til hvor nivået med trening og kamp bør ligge, forteller Bohinen.

Nesten fornøyd
Lars Bohinen følger med på kamp.

- Vi trenger ikke ta så store steg, bare vi tar nok steg på mange nok områder, sier Sandefjordtrener, Lars Bohinen.

Foto: Philip Hofgaard / NRK

Men for den ferske tippeligatreneren, mangler det fortsatt noen brikker i puslespillet.

– Vi ønsker oss en spiss til, og en eller to forsvarspillere. Men da er jeg fornøyd, sier Bohinen.

I dag er ny keeper og spiss på vei inn portene på Komplett.no Arena. Med det er Bohinen nesten fornøyd og kan holde fokuset mot sesongstart.

– Det går an å konsentrere seg om å forbedre sitt eget spill og utvikle seg. Klarer du det, så er forutsetningene gode for å lykkes i tippeligaen, avslutter Bohinen.