Nabo: – Det er skummelt, vi merka ingenting

SKIEN/OSLO (NRK): Naboene til to av mennene som i går ble pågrepet for produksjon og salg av narkotika på internett, sier de ikke har sett noe til den ulovlige aktiviteten som skal ha skjedd i huset.

Narkorazzia

PÅGREPET: Kripos pågrep i går fire personer i Oslo og Skien, men naboene har ikke merket noe til aktivitetene i huset på Gimsøy i Skien.

Foto: Lorentz Berg / NRK

– Det er skummelt, vi merka ingenting, sier en av naboene etter Kripos sin aksjon mot et bolighus på Gimsøy i Skien i går.

Ingen av naboene NRK har vært i kontakt med ønsker å stille opp med navn. De sier de ikke kjenner dem som bor i huset.

– Jeg ble veldig overrasket, for jeg har ikke sett noe rart her. Dette viser jo at sånt kan skje overalt, sier en annen nabo.

Varetekt i to uker

Politiet pågrep fire personer fra Oslo og Skien i går. De fire siktede er mennene er mellom 29 og 31 år. Politiet tror at de har omsatt narkotika for millioner av kroner på internett.

Richard Beck Pedersen

Påtaleansvarlig Rickard Beck Pedersen, sier de beslagla betydelige mengder narkotika under aksjonen.

Foto: Helge Carlsen / NRK

I et fengslingsmøte i dag, ber politiet om varetektsfengsling i to uker for de fire siktede. De er alle siktet for brudd på narkotikaloven

– Vi mener det er en bevisforspillelsesfare, knytta til den siktelsen som er tatt ut, sier påtaleansvarlig Rickard Beck Pedersen.

Kripos håper den videre etterforskninga vil avdekke hvor lenge dette har holdt på, og hvor mye narkotika som er solgt tidligere. Politiet vil ikke utelukke at flere personer har vært involvert i saken.

– Vi ønsker å ha hele bildet, og oppklare saken i sin helhet. Vi kan derfor ikke utelukke flere pågripelser i saken.

Beslag i større narkobeslag

Dette er ett av beslagene etter Kripos-aksjonene.

Foto: Kripos