Motorsyklist alvorlig skadd etter frontkollisjon

Krasjet med personbil.

Søndag ettermiddag ble en motorsyklist alvorlig skadd etter å ha krasjet inn i en bil i Re.

Søndag ettermiddag ble en motorsyklist alvorlig skadd etter å ha krasjet inn i en bil i Re. Mannen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med Seaking-helikopter. Foto: Rune Christoffer Holm

Klokken 20.20 opplyser Oslo universitetssykehus at mannen, en 55-åring, er innlagt og behandles for alvorlige skader.

Politi og helse var først på ulykkesstedet og ga mannen førstehjelp.

Søndag ettermiddag opplyste Jan Kristian Johnsrud i Vestfold-politiet at mannen var bevisst og at de kommuniserte med ham, og slik sett virket han stabil.

Ifølge Fred-Olaf Korsgården ved Vestviken 110-sentralen skal det være relativt store materielle skader på motorsykkelen. Det har også lekket en del bensin fra motorsykkelen.

I bilen satt det to personer, et ektepar, som kom uskadet fra ulykken, opplyser Johnsrud.

MC mot bil i Re

Ulykken skjedde ved en uoversiktlig bakketopp.

Foto: Rune Christoffer Holm / NRK

Motorsykkelen kolliderte i fronten av bilen.

Ulykken skjedde i krysset Kåpeveien/Lofstadveien. Ifølge NRKs reporter på stedet skjedde ulykken over en bakketopp som etterfølges av en slak sving. Sikten over toppen, som av lokale kalles Himmelspretten, og rundt svingen er dårlig.

– Det var ikke høy hastighet, tror vi, men stedet er uoversiktlig og motorsyklisten har trolig kommet over i motsatt kjørefelt, sier Johnsrud.

Klokken 19.10 opplyser politiet at etatene er ferdige på stedet, og bilen og motorsykkelen er fjernet. Politiet anmelder saken.