Mistenker overfallsvoldtekt i Tønsberg

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne skal ha blitt slått ned av en ukjent person i Tønsberg natt til søndag. Hun skal ha blitt utsatt for en mulig overfallsvoldtekt eller forsøk på det.

Lekeplass Tønsberg

ÅSTED FOR VOLD: Det er her det skal ha blitt utøvd vold mellom klokka 02.00 og 04.00 i natt.

Foto: Henrik Bøe / NRK

Det er teorien som politiet jobber ut fra søndag kveld. Kvinnen skal ha blitt overfalt i området mellom St.Olavsgate og Storgaten.

Det er også utført rundspørringer i området, men politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

Etterforskere fra Kripos ankom Tønsberg seint søndag ettermiddag for å bistå politiet.

Kriminalteknikere jobbet søndag ettermiddag på lekeplassen ved krysset St. Olavs gate og Storgaten i Tønsberg sentrum. Lekeplassen var en i en periode sperret av mens det mulige åstedet ble undersøkt for å sikre eventuelle spor.

Alvorlig voldshendelse

Allerede tidlig på ettermiddagen gikk fungerende etterforskningsleder i Sør-Øst politidistrikt, Marius Markussen, ut med at lekeplassen var åsted for en alvorlig voldshendelse.

Hendelsen skal ha skjedd mellom klokken 02.00 og 04.00 natt til søndag, skriver Tønsbergs Blad, som først omtalte saken.

Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger, og vil ikke si noe om hvor mange personer som er involvert eller om noen er alvorlig skadet.

– Vi vil gjerne ha tips fra folk som kan ha sett eller hørt noe i området mellom Storgata og XXL i natt, sier Markussen.