Mann drept i Tønsberg

Oppsummert

20. april ble en mann i 30-årene ble skutt og drept i Tønsberg.

 • Ukjent mann på overvåkingsfilm

  I drapssaken i Tønsberg er det for politiet fortsatt åpent hvem mannen på en overvåkingsfilm er, selv om politiet har fått inn tips. Politiet mener dette kan være en av gjerningspersonene etter at en mann ble skutt og drept på Kilen i forrige uke.

  Politiet etterlyser denne mannen etter drapet i Tønsberg
  Foto: Politiet
 • Politiet etterlyser mann etter drap

  Politiet gikk mandag kveld ut med videbilder av en mann de etterlyser etter drapet i Tønsberg. Tirsdag for snart en uke siden ble en mann i 30-årene skutt og drept ved Kilen utenfor Tønsberg. Politiet leter fortsatt etter gjerningspersonen.

 • Full etterforsking av drap i helga

  Politiet har etterforsket drapet på Bård Lanes i Tønsberg for fullt i helga. Han ble skutt og drept tirsdag. En mann ble pågrepet etter en bilbrann natt til onsdag og han er varetektsfengslet for medvirkning til drap. Han vil ikke la seg avhøre.

 • Ber om tips i drapssak

  Kripos er ferdig med undersøkelser etter at en mann ble skutt og drept på Kilen i Tønsberg. Ingen er pågrepet. Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var på Kilen-området langs Slagenveien mellom klokken 21 og klokken 23.00 tirsdag.

 • Fire pågrepet etter bilbrann

  Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker.