Hopp til innhold

Tak raste over bensinstasjon

Litt etter klokken to natt til torsdag raste taket sammen over bensinpumpene på Stokkebakken bilistsenter i Bamble.

Tak raste sammen på bensinstasjon i Bamble
Foto: Terje Nordkvelle / NRK

Shell-stasjonen ligger ved E-18 og har mye trafikk. Operativ uteleder for politiet Olav Lundeberg, sier at ulykken fort kunne utviklet seg til en katastrofe, dersom taket hadde rast på dagtid. Politiet har gått igjennom opptak fra videoovervåkingskameraene for å finne ut om det kan være mennesker under det sammenraste taket.

 

Ikke folk under taket

Klokken 6.30 kunne politiet bekrefte at det ikke er folk under det sammenraste taket.

Mest sannsynlig er det tung snø som har ført til at taket kollapset. Reporter Terje Nordkvelle, var på bensinstasjonen og han rapporterte i morgentimene om at taket så og si har vippet over og inn mot stasjonsbygningen.

Det sto to biler parkert under taket, men det var altså ikke personer i bilene. Operativ uteleder Olav Lundeberg, sier at de som var på stasjonen naturlig nok er preget av det som har skjedd.

- Det var mye støy da dette skjedde og det var nok en skremmende opplevelse, sier han.

Har bedt om at takene sjekkes

Informasjonssjef i Norske Shell, Jacob Olsbø vil ikke spekulere i om det var snø på taket som førte til kollapsen

- Vi er lei oss for det som har skjedd og vi har nå brukt ressurser på å ta oss av de som befant seg på stasjonen da dette skjedde, sier Olsbø.

Han sier at de ikke ønsker å spekulere i årsaken til ulykken, men sier at Shell tidligere i vinter har sendt ut varsel til sine stasjoner om at de må sjekke om det er for store mengder snø på takene.