Sykehuset i Vestfold
Foto: Magnus Skatvedt Iversen / NRK

Korona i Vestfold og Telemark

Oppsummert

Per 3. mars er det fem pasienter med påvist covid-19 innlagt på Sykehuset i Vestfold. Det er én pasient med sykdommen innlagt på Sykehuset Telemark, ifølge Helsedirektoratet.

 • Nye smittetall i Telemark

  Det har blitt registrert fire koronasmittede i Telemark i løpet av det siste døgnet. Det er registrert tre tilfeller i Skien og ett i Bamble. I løpet av de første dagene i mars har ti personer fått påvist covid-19 i Telemark, ifølge Varden.

 • Smitten stiger

  32 personer fikk i går påvist viruset i Tønsberg og Færder kommuner. Ifølge Færder kommune har de fleste smittede fått den engelske ekstra smittsomme mutanten. Mange er satt i karantene på Teigar ungdomsskole, Hogsnes barnehage og Presterød skole.

 • Pårørende om sykehusbeklagelse

  Datteren til en av de fem som døde etter å ha blitt smittet av korona på Sykehuset Telemark, mener beklagelsen som kom i går kun er en liten trøst og at ledelsen bør gå av. Sykehusdirektør Tom Helge Rønning svarer at de nå fokuserer på å lære og at sykehuset ikke blir bedre av at ansvarlige ledere forsvinner.

 • Smitte ved sju videregående skoler

  Det er nå smitte ved sju videregående skoler i Vestfold og Telemark. Det opplyser fylkeskommunen. Situasjonen er krevende ved flere av fylkets skoler. Det gjelder særlig skolene i Tønsberg-området, skriver fylkeskommunen i en pressemelding.

 • Krisemøte i kveld

  Kriseledelsen i vestfoldkommunene hasteinnkalles til møte med statsforvalteren i kveld. Bakgrunnen er den økende koronasmitten i flere av kommunene. Færder og Tønsberg kommuner innførte i dag munnbindpåbud og forbud mot de fleste arrangementer.

Mer om koronaviruset

Status Norge

Sist oppdatert: 03.03.2021
2 212
Smittede/uke
105
Innlagte
632
Døde
344 669
Vaksinerte
23
16
15
14
8
Totalt i region Sør-Øst86
Totalt i Norge105
l_wt-SRUrgk