Rekdal: – Sandefjord gjorde en bra kamp

SANDEFJORD (NRK): Vålerenga-treneren skryter av Sandefjord etter mandagens kamp.

Rekdal Kjetil

MÅLSJANSER: Kjetil Rekdal mener Sandefjord kunne scoret mot Vålerenga mandag kveld. (arkivbilde)

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

– De gjorde en bra kamp. Basert på denne kampen, så har vi møtt andre lag som er svakere enn Sandefjord, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal rett etter seieren mandag kveld.

– Jeg tror Sandefjord har en mulighet til å klare seg. De må bare fortsette å jobbe og prøve å få noen gode opplevelser, og tvinge marginene over på sin side. De hadde nok sjanser til å score mål i dag, fortsetter han.

Sjuende tapet på rad

Lars Bohinen

INGEN ENDRINGER: Lars Bohinen sier de har tro på det de gjør, og at de ikke kommer til å endre spillestil nå. (arkivbilde)

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Sandefjord tapte 3–0 mot Vålerenga. Det er det syvende tapet på rad. Lars Bohinen vil likevel ikke legge om spillestilen.

  • Les kampreferatet her

Men også han sier de må fortsette å kjempe hardt for poengene, og tro på egen spillestil.

– Medisinen er hard jobbing og ha tro på det vi driver med. Samtidig må vi være realistiske i forhold til hvor vi hører hjemme. Vi jobber med å utvikle oss hele tiden, vi ser på de feilene vi gjør og prøver å rette på dem. Men akkurat nå er vi ikke gode nok i begge boksene.

Rødt kort

Alexander Gabrielsen spilte på seg et rødt kort i slutten av kampen hjemme i Sandefjord, og må derfor stå over kampen mot Molde i neste runde.

– Når en er kaptein for laget, så skal en ikke drite seg ut på den måten, sier han skuffet.

– Hvordan påvirker et sjuende tap troppen deres?

– Det er vanskelig å si nå, men det er ikke noe kjekt. Vi spiller bra fotball og leverer en god kamp, men vi er for dårlige i begge ender.