Krever penger av Odd Grenland

Espen Hoff vil kreve økonomisk erstatning fra Odd Grenland dersom han ikke får gå til Lyn. Hoff og Lyn ble onsdag enige om kontrakt, men nå nekter Odd Grenland å la ham gå.

- Dette er provoserende, sier Hoff. Onsdag trodde han at han skulle spille for Lyn, men så enkelt er det altså ikke. Ledelsen i Odd Grenland og trener Arne Sandstø, hadde torsdag lange møter for å diskutere Hoff-saken.

Hindrer en kontrakt

Spillerens advokat Gunnar Martin Kjenner, sier at de vil gå til sak på dette. Han sier at Espen Hoff er tilbudt en mye bedre kontrakt i Lyn, men at Odd Grenland stikker kjepper i hjulene for dette.

- De hadde en klar avtale om at Hoff skulle få forhandle med Lyn. Det ble ikke sagt noe om at det måtte finnes en erstatter før han kunne få skifte klubb, sier Kjenner.

Advokaten mener dermed at Odd Grenland går tilbake på en avtale som er gjort mellom Lyn og Odd. Dette får økonomiske konsekvenser for Espen Hoff, derfor vil han kreve økonomisk erstatning fra Odd Grenland.

Føler seg dårlig behandlet

Selv føler Espen Hoff seg altså svært dårlig behandlet av Odd Grenland.

- Dette har vært spesielt, jeg må si at jeg er overrasket og skuffet, dette har rett og slett ikke vært hyggelig, sier han.

Han sier at slik han har forstått dette så var det enighet mellom hans agent og Odd Grenland om at han kunne forhandle med Lyn og Viking så fort hans overgangssum var klar.

- Det ble aldri sagt til meg at en annen spiller måtte være spilleklar før jeg kunne skifte klubb, sier Hoff.