Hektisk natt for politiet

Mens de fleste har sovet har politiet i Vestfold hatt mye å gjøre.

Politi

Det har vært en rekke hendelser i Vestfold natt til søndag.

Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix

Det startet allerede med melding om masseslagsmål på en fest i Hof/Eidsfoss. Da politiet kom hadde de involverte partene dratt fra stedet. Nesten samtidig kom melding om at det var en fest som var kommet ut av kontroll i Tønsberg. Da politiet kom til stedet var personene forsvunnet, men det var utført skadeverk både på og inne i huset.

Falt ned trapp

Ved totiden fikk politiet melding om at en person var blitt truet på samme sted i Hof/Eidsfoss som det var meldt om masseslagsmål tidligere på kvelden. Det kom også melding om at en kvinne i 20-årene hadde falt ned fra en trapp. Kvinnen som hadde falt ned trappa ble tatt hånd om av helsepersonell og hadde fått lettere skader.

Ved halv tre tiden natt til søndag hoppet en person opp på panseret på en politibil. Det ble lettere skade på politibilen og hvem som gjorde det er ukjent for politiet.

I Revetal ble en person i 20-årene pågrepet mistenkt for mishandling av en person i nære relasjoner. Vedkommende vil bli avhørt søndag formiddag.

Fest og bråk

I Sandefjord ble en mann i slutten av tenårene pågrepet for å ha et våpen med et magasin. Han var også i besittelse av en knokejern. Tenåringen sitter i arresten og vil bli avhørt søndag.

I tillegg har det vært en rekke meldinger om støy og bråk som politiet ikke har hatt kapasitet til å undersøke nærmere.